Autókölcsönzők Eger

Hosszútávú autóbérlés Egerben

Tartós bérlet Eger

Hosszútávú autóbérlés Egerben személyre szabott feltételekkel. A nagyobb cégek régóta élvezhetik a tartós bérlet előnyeit, de mi azt valljuk, hogy a kisebb cégeknek, egyéni vállalkozásoknak is jár ez a modern, költséghatékony és nagyon kényelmes szolgáltatás.

Tartós bérlet Egerben

Cégünknél hosszútávú autóbérlésnek, másnéven tartós bérletnek hívjuk a legalább 12 hónap futamidejű bérleti ügyleteket. A tartós bérlet számos előnye közül azt emelnénk ki, hogy az üzemeltetés költségei a futamidő végéig szinte teljesen pontosan előre tervezhetőek. További előnye, hogy nem kell saját tőkét fektetenie a járműbe a bérlőnek. A hosszútávú autóbérlés hatalmas könnyítés az adminisztrációban is, hiszen havi egyetlen számlát küldünk.

Operatív lízing Egerben

Ez a manapság nagyon divatos, tudományosan hangzó kifejezés nem jelent mást mint a tartós bérlet. A pénzügyi lízinggel ellentétben a futamidő végén a lízingbevevő(itt bérlő) nem szerez tulajdonjogot. További fontos szempont, hogy a gépjárművet a bérbeadónak kell kimutatni könyveiben, nem pedig a bérlőnek. 

Milyen autókat lehet hosszútávra bérelni?

Cégünk szinte minden márka és típus beszerzését vállalja, azonban szeretünk segíteni és irányt mutatni az autó kiválasztásában. Egész egyszerűen túl régóta vagyunk már a szakmába ahhoz, hogy ne osszuk meg tapasztalatainkat, ezzel is segítve ügyfeleinknek a megfelelő autó kiválasztásában.

Hosszútávra bérelhető autóinkat három nagy csoportra oszthatjuk

Hosszútávú személyautó bérlés Egerben 

Autóbérlés Eger

Kedvező feltételekkel és áron kínálunk személyautókat tartós bérletre. Bár vannak kedvenc, jól bevált márkáink és típusaink, egyedi elképzeléseket is be tudunk szerezni. Partnereink leggyakrabban üzletkötőknek, vezetőknek bérelnek személyautót hosszú távra.

Hosszútávú teherautó bérlés Egerben

Teherautó tartós bérlet eger

Cégcsoportunk kiemelkedő tagja az Univan kisteherautó centrum, ennek köszönhetően nagy tapasztalattal és óriási választékban kínálunk teherautókat tartós bérletre. A bérelhető típusok között megtalálható számos platós, alvázas, zárt furgon is. 

Hosszútávú 9 személyes kisbusz bérlés Egerben

9 személyes busz bérlés eger

Senkinek nem kell bemutatni, milyen hasznos tud lenni egy 9 személyes kisbusz, ezért cégünknél mindig kiemelt figyelmet fordítunk a buszokra. Számos márka és típus bérelhető hosszú távra, a kisebb L1H1 buszoktól kezdve a magasított L3H2 buszokig.

Amennyiben gondolkodsz hosszútávú autóbérlésen, kérj ajánlatot és kollégáink nagyon szívesen segítenek megtalálni a számodra leginkább megfelelő konstrukciót!

Autókölcsönzők Eger