Autókölcsönzők Eger

Mire jó az autóbérlés?

Eger autóbérlés

Mivel nagyon sokan kérdezik, hogy „miért bérel valaki autót”, gondoltuk ebben a cikkünkben összeszedjük a leggyakoribb okokat.

Autóbérlés leggyakoribb okai:

Az autóbérlés, más néven autókölcsönzés vagy járműbérlés olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy magánszemélyek vagy jogi személyek ideiglenesen, díj ellenében járművet béreljenek. Kérjen ajánlatot autóbérlésre! 

Az autóbérlés egyik fő előnye a rugalmasság, amelyet az autóbérlés nyújt. Mivel a rövid és hosszútávú autóbérlés között nagy a különbség így a két esetet külön tárgyaljuk.

A leggyakoribb okok rövidtávú autóbérlésre:

Autóbérlés saját autó szervizelésének idejére

Mivel egyre kevesebb a jó szakember az autószervizekben, egyre nőnek a várólisták, javítási idők. Ráadásul a modern autóknak egyre több a nehezen diagnosztizálható elektronikai problémájuk, melyek javítása gyakran nagyon hosszú időt vesz igénybe. A szervizelés tehát az egyik leggyakoribb ok a rövidtávú autóbérlésre, mivel sokan nem tudják hetekig nélkülözni autójukat.

autóbérlés eger

Autóbérlés nyaraláshoz, utazáshoz

Természetesen az egyik legfőbb ok a turizmus. Sok ügyfelünk nem szívesen vállalja az utazással járó kockázatot saját autójával, másoknak egyszerűen más kategóriájú autóra van szüksége az útra. Ennek az érmének két oldala van, hiszen sokan azért bérelnek autót, hogy városunkból elutazzanak, sokan pedig azért mert ideiglenesen városunkban tartózkodnak.

Nagyobb autóbérlése

7-9 személyes illetve kombi, egyterű autóinkat sok ügyfelünk azért bérli ki, mert saját járművüknél nagyobb autóra van szükségük ideiglenesen.

Az előzőeken kívül az autóbérlés remek módja lehet egy új jármű kipróbálásának, mielőtt elkötelezné magát a vásárlás mellett. Ezek tehát a rövidtávú autóbérlés legfőbb okai. Annak ellenére, hogy a  hosszútávú autóbérlés előnyeit nehéz néhány sorban összefoglalni, tegyünk egy kísérletet:

A hosszútávú autóbérlés előnyei

A hosszútávú autóbérlést leginkább cégek veszik igénybe, például egy próbaidős munkatárs felvételekor, vagy egy határozott idejű munkaszerződés idejére, de gyakran akár több évre is. A hosszútávú autóbérlés számos előnyének köszönhetően a cégek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend.  Rohanó világunkban a cégeknek egyre kevesebb idejük van gépjárműveikkel foglalkozni, így az autóbérlés egy nagyon kényelmes megoldás lehet.  A tartós bérlet előnyeiről ebben a cikkünkben írtunk bővebben. Fontos megjegyezni, hogy autóbérlésnél, a tíz hónapnál hosszabb szerződések esetében beszélhetünk hosszútávról!

Jellemzően ezek tehát a leggyakoribb okok az autóbérlésre! Amennyiben önnek vagy cégének szüksége lehet bérautóra kérjen ajánlatot, szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Autókölcsönzők Eger