Autókölcsönzők Eger

Miért érdemes hosszútávra autót bérelni Egerben?

autóbérlés eger

Hosszútávra autót bérelni igenis megéri!

Magyarországon kicsit még mindig idegenkedünk a hosszútávú autóbérléssel kapcsolatban, annak ellenére, hogy rengeteg előnye miatt itthon is és külföldön is egy régen bevált gyakorlat. Ebben a cikkünkben a hosszútávú autóbérlés előnyeire szeretnénk kicsit rávilágítani.

 

Ha kinőtte a családi autót, vagy pedig cége autóflottáját szeretné alacsony befektetéssel bővíteni a tartós autóbérlés kézenfekvő megoldás lehet.

Az első és szerintünk legfontosabb  előnye az autóbérlésnek, hogy egy bérleti konstrukció esetében a gépjárművel kapcsolatos költségeink hosszabb periódusokra is  pontosan előre tervezhető. Nem jön közbe drága alkatrész meghibásodás, nem keletkeznek pótdíj fizetési kötelezettségek elfelejtett csekkek miatt stb…

Egy másik  nagyon jelentős ok a bérlésre az a jelenség, amit legegyszerűbben szerelőhiánynak lehet nevezni. Sajnos napjainkban egyre kevesebb a szakember, a régi klasszikus értelemben vett szerelő mesterek csúnyán szólva kiöregedőben vannak. Az autószerelő cégek számára is egyre jelentősebb kihívást jelent a képzett szakemberek vonzása.Egy magánszemély, illetve cég esetében is nagy fejfájást okoz az autók szervizelése.Erre a problémára egy nagyon jó megoldást jelent a tartósbérlet, mivel a bérbeadó cégek, vagy saját szervizzel vagy komoly szervizszerződésekkel rendelkeznek. A mi szerviz partnerünk is soron kívűl áll ügyfeleink rendelkezésére! Egy bérelt autó esetében szervizköltségeink bele vannak építve a bérleti díjba, így ezt a nehéz és sokszor igen kellemetlen súlyt levehetjük a vállunkról.

autóbérlés egerA

A következő nagyon nyomós ok az autóbérlésre az alkatrész árak jelentős emelkedése. Sajnos az elmúlt években rengeteg autóalkatrész cikkszám ára megtöbbszöröződött. Egy-egy szervizelés során megdöbbentő összegekkel találhatjuk szemben magunkat. A bérbeadó cégeknek, a flottájuk méretének köszönhetően, szerződése van az alkatrész forgalmazókkal így ezeket a költségeket „alacsonyan” tudják tartani.

bérautó eger

Még egy hatalmas érv a tartósbérlet mellett az adminisztráció egyszerűsége. Cégek esetén egy saját autóflotta rengeteg adminisztrációs teendővel jár. A folyamatosan érkező csekkek, rendszeresen utalandó költségek nyomon követésére, sokszor külön munkatársra van szükség, ami manapság nem nevezhető csekély költségnek. Ezek a teendők egy saját, családi autó esetében is megterhelőek lehetnek. Ezzel szemben egy tartós bérautó esetében akár havi egy számlával (esetenként a számlázási ciklus még hosszabb) és egy bérleti szerződéssel letudhatjuk az adminisztrációs munkát.

További hatalmas előnye a bérlésnek, hogy nincs szükség nagyobb befektetésre. Az autó vételárát nem kell kifizetnünk, így szabadon rendelkezhetünk a megmaradt tőkével.

Mint minden használati tárgynak a gépjárműveknek is folyamatosan csökken az értéke (normális esetben, jelenleg sajnos ez sem teljesen igaz). A következő igen jelentős előnye az autóbérlésnek, hogy nem kell számolnunk az autó értékvesztésének a költségével.

Mindent összevetve a mai felgyorsult világunkban, érdemes megfontolni a hosszútávú autóbérlés lehetőségét, így sok fejfájást, időt és pénzt takaríthatunk meg!

Amennyiben érdekli autóbérlési lehetőség keressen minket, kollégáink segítenek megtalálni a legoptimálisabb kondíciót!

Nézzen szét oldalunkon további információért! 

 

Autókölcsönzők Eger